Demeterv Kft. ( Energetikai - Energia tanúsítvány Nyíregyháza helyi vállalkozás)

HŐKAMERÁS VIZSGÁLAT

2012.01.15.

HŐKAMERÁS VIZSGÁLAT

A hőkamera olyan infraképet nyújt, amelyen különböző színek különböző hőfokokat jelenítenek meg. Az infrakép lehetővé teszi az olyan esetleges anomáliák könnyű és gyors felderítését, amelyek problémát okozhatnak, illetve veszélyt jelenthetnek (pl. hőhidak, penészesedési problémák, szigetelési problémák, padlóban, falban lévő fűtéscső)

Professzionális hőkameránk (mérőeszközeinket itt tekintheti meg) segítségével képesek vagyunk meghatározni a vizsgált épületszerkezet mely pontján van energia veszteség. Ellenőrizni tudjuk a felrakatott szigetelést tényleg szakszerűen helyezték e el. Képesek vagyunk bizonyos rejtett hibák felderítésére, falpenészesedés okainak feltárása , amelyekre igyekszünk pontos javaslatot adni önnek a hibák korrigálására, orvosolására. 

Padlófűtés, falfűtés és mennyezeti fűtés esetén ellenőrizni tudjuk a fűtéscső nyomvonalát.

Kérje akciós Energetikai tanúsítással egybekötött árajánlatunkat!

Mit kérhet?

Kérhet felmérést, szóbeli javaslattétellel.

Kérhet felmérést + jegyzőkönyv készítést a hibákról, állapotról.

Kérhet felmérést, jegyzőkönyvet + szakszerű kiértékelést és megoldásjavaslatot a problémára!

KÉPEKET ITT NÉZHET MEG A HŐKAMERÁS FELVÉTELEKRŐL

Keresse szakemberünket, kérjen árajánlatot!

Ajánlatot itt kérhet!

Hőkamera működése:

A testek elektromágneses hullámokat bocsátanak ki abszolút nulla fok felett /-273 Celsius/. Az elektromágneses sugárzásokat besorolhatjuk a frekvenciájuk szerint, ekkor beszélünk azelektromágneses spektrumról. Ebben a spektrumban a 750 nanométer és az 1 milliméter közötti sávban található az infravörös sugárzás. A legnagyobb hullámhosszal rendelkező, még látható szín egyébként a vörös. Az infra tartomány ezen túl található. Jelentése ezért is az, hogy vörösön túli. Ez emberi szemmel már nem látható tartomány. Egy átlagos, kereskedelmi forgalomban is megvásárolható, épületek szigetelésének felmérésére alkalmas hőkamera a 7 mikrométer és a 20 mikrométer közötti hullámhosszt figyeli (hosszúhullámú infrataromány), erre a tartományra érzékeny a benne lévő érzékelő.Tehát a kamera a teljes spektrumnak ezt a kis szeletét látja. Hőkameránk ebből a sugárzásból következtet a test hőmérségletére.

A következtetett hőmérségletre maradéktalanúl megbízhatunkha a mérést végző szakember betartja az eljárással kapcsolatos szabályokat, és felismeri azokat a helyzeteket, amikor korrigálni kell a kamera beállításain. Fontos, figyelemmel kísérendő szempontok az időjárás, a külső-belső hőmérséklet, a páratartalom, a mérendő tárgy anyaga, felületi érdessége, mérete, távolsága, a mérés szöge, a kamera fizikai tulajdonságai.


vissza

Kapcsolat

DEMETERV KFT.

4400 Nyíregyháza,

Ferenc krt. 26. 1/12.

---------------------------

ENERGETIKUS:

+36-30/326-0079

ÉRTÉKBECSLŐ:

+36-30/935-6952


Bármikor hívható ÜGYFÉLSZOLGÁLAT (hétvégén is): +36-30/326-0079

E-mail: demeterv.kft@gmail.com

KAPCSOLATFELVÉTEL ITT!

-